Ти Ву 2

Точно преди малко се смях ужасно на една нова за мен програма, която се казва Temptation Island или Острова на изкушението.
Тя всъщност съвсем не е нова, защото не е реализирана за първи път в Италия,а доколкото знам формата в оригинал е американски. Даже по повод италианската версия потърсих и съвсем случайно разбрах, че и в България е имало Остров на Изкушението.
Острова на изкушението е реалити шоу на Mediaset , в което няколко двойки, които не са сключили брак (в случая 5 двойки, някои от които свързани чрез програма, за която съм ви разказвала наречена Uomini e Donne) пътуват и пребивават 3 седмици на екзотично място разделени - мъжете с 12 необвързани знойни красавици, а жените с 12 необвързани младежа. 


Коментатор и съветник през цялото време и на двойките по отделно и на изкусителите и на изкусителките е Филипо Бисчилиа.
През целия период двойките са разделени в два курорта без право да се виждат, но гледат, това което прави половинката им посредством специални клипове. 


По време на престоя в курортите - и мъжете и жените от двойките са подложени на системни изкушения от свободните представители на противоположния пол. Освен това и двете страни са задължени на поне една лична среща с един необвързан младеж или една необвързана дама. По време на тези романтични и провокиращи срещи се създават много неприятни ситуации. 


Така този тест за връзката се оказва пагубен за някои от двойките, а за други  повод да се замислят за следващия етап от тяхната връзка.  Момчето, което виждате на снимката тук долу се казва Кристиан. Той бе тронист в Uomini e Donne  където избра това момиче на име Тара за своя половинка. На острова след упорито ухажване от страна на една знойна брюнетка и след като няколко пъти разплака Тара заради държанието си, Кристиан наруши правилата, напусна огражденията на курорта и прегърна своята половинка Тара.

Коментари