Крадецът на шоколад

МИСТЕРИЯТА – действието се развива преди месец в Италия, в логистичния център на Lindt. От доста време изчезвали определени количества стока, заради което се наложило да бъде проведено разследване и били назначени множество проверки.
По време на една такава внезапна проверка при товаренето на камион с шоколадови бонбони предназначени за чуждестранния пазар е направен контрол на стоката и от червените бонбони Lindor с млечен шоколад (любимите ми) липсвало голямо количество бонбонки!
След обстоен контрол се установило, че липсващите бонбони са от склада в провинцията Лоди, където е един от складовете на Lindt и където работи въпросния задържан с повдигнати обвинения за кражба господин на име Масимо Зибра.
Оскъдната информация за господин Зибра гласи, че е на 55 години и живее с приятелката си, която е...българка ! А такаааа...Може някои от вас да кажат "е какво се чудят тогава къде са отишли бонбонките : или ги е изяла момата или са по родните магазини!"
Само дето на момата ще е малко трудно да изяде бонбони за 7 500 000 евро, които в крайна сметка липсват от доставките за чужбина! Предстои да се разгадае мистерията с крадецът на бонбони и неговата българска изгора!
Източник : http://www.oggi.it/attualita/notizie/2014/10/17/lincredibile-storia-del-ladro-di-cioccolata-di-lodi-ha-rubato-sette-milioni-e-mezzo-di-euro-in-praline-arrestato/
 

Коментари