Моите модни лудости

Купих си и втора блуза с щампа на известна забележителност в италиански град!
Днешната е с щампа на Колизеума в Рим и си я купих с намаление за 6,99 лева (преди това е била 30 лв. и 12 лв.) от магазин Principe в Serdika Center след неуспешен опит да заведа моя син на Академията за манекени, организирана в Beach bar от агенция Visage.
Блузката отпред е леко прозрачна, колизеума е в сиво и по някои от арките има бели камъчета. В другата си част блузката има розово и зелено. Същата щампа е и на гърба.
Предишната ми блузка с италиански град и забележителност имам от миналата година от Viva moda - един магазин от който често си купувам дрехи. Блузата е на канала във Венеция, виждат се сгради,мост и един лодкар с гондола. На рамената има кожени платки и от тях тръгва нещо като шал - воал тип прилеп. Изобщо не си спомням колко струваше, но седи много ефектно.
Имам и една чанта с Площад Свети Петър на Ватикана пак от Serdika Center магазин Paolo Botticelli,но нея ще покажа когато си намери дружка. Поздрави от мен на всички и до скоро. Надявам се скоро да попълня италианската си колекция с трета блузка.

Коментари