Kinder Sorpresa time

Днес е хубав ден за моя син Стефано  ! Получи от Италия 5 броя Киндер изненада (Kinder sorpresa) ! За тези,които не знаят,фабриката за изненади Kinder е италианска! В нашите 2 опаковки шоколадови яйца имаше 5 изненади ! На първата опаковка (тази с 2 яйца) има логото на Marvel и вътре имаше едно мини супергеройче Wolverine Twisthead и едно жълто животинче Mixart ,подобно на динозавър с пишещи пъпчици на гърба. На листовката към яйцето на супергеройчето имаше почти всички известни супергерои от анимациите на Marvel. Моето момче разбира се почна да мрънка защо не му се е паднал Spider man!
На втората опаковка (тази с 3 Киндер изненади) имаше изобразени Смърфове и в едно от яйцата наистина се падна смърфче. В другите 2 яйца имаше една миникола Sprinty (която Стефано вече успя да изгуби) и един въртящ се Bayblade в орамжево. Щастието беше пълно ! Благодарим на добрия счетоводител Тони и приятелката му,че ни ги донесоха!
Още нещо,което правя с жълтите пластмасови яйца - събирам ги и с тях по специален начин закрепяйки ги едно за друго ще направя прекрасен великденски венец. Ще ви науча как преди Великден,така че,ако имате желание и вие ги събирайте !

Коментари