BEBE

Годината на Дракона 
е най-добрата за забременяване!

Италианският сайт Virgilio donne съветва : Годината на Дракона е най-добрата година да забременеете според китайският хороскоп. Зачеването трябва да стане обаче най-късно до 15 май тази година !!!

В Китай, Тайланд,Хонг Конг и Сингапур, кипят бурни приготовления (по-скоро опити): целта е зачеването на бебе, така че да се роди между 23 януари 2012 и 9 февруари 2013 година, но нито един ден по-късно.

Този е подходящият  интервал от дати - по време на годината на Дракона, най-облагодетелсваният знак от китайският календар. Това е знакът с най-много късмет, слава, власт, богатство и мощ.


Всички на работа тогава : крайният срок да забременеете мили дами е 15 ма! Имате само един месец !
Последната година, която е била година на Драконът е 2000, когато раждаемостта в Китай е нарастнала с 5 %, въпреки контролът над ражданията, от страна на правителството. Напоследък обаче забраната за китайците да имат повече от едно дете е сменена и сега на глава на семейство са позволени две деца.

Тази година се предвижда необичаен бум на бебета и разбира се от това печелят няй-много клиниките за инвитро. Родилните домове, очакват прилив на родилки, а производителите на памперси, бебешка козметика и продукти за новородени в някои части на Китай и Тайланд  са увеличили производството си вече с 30 %.
 Кой знае дали европейците ще се повлияят от китайският хороскоп и ще се втурнат да стават родители? Явно в Италия са се заинтересували от възможността да комбинират полезното с приятното. Хайде да видим колко желаещи двойки ще има и в България !
Със сигурност ще има много дечица, които ще са късметлиии, не само защото са се родили до 9 февруари 2013 година, а просто защото мама и тати се обичат !

Коментари